Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.tdoc.no

TDoc eies og driftes av:

Nii AS: (Org.nr: 917145547 )
Vårveien 51
1182 Oslo
Norge

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn
Denne delen av våre personvernregler beskriver kategorier med opplysninger som TDoc samler inn, enten automatisk eller frivillig fra deg.

Opplysninger som samles inn automatisk:
Din IP-adresse
Nettleseren og enheten du bruker
Dato og tidspunktet for ditt besøk, og hvordan du bruker nettstedet og dets innhold

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: httpss://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet via chat, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Media lagres på ubestemt tid.

Kontaktskjemaer
Navn
Kontaktopplysninger (som e-postadresse, fysisk adresse, telefonnumre)

Du kan kontakte oss ved å sende oss en e-post på trond@snesrud.no

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år. Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din. Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for "husk meg" vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne. Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

For å bedre forstå hva dere som kunder er interessert i og kunne tilpasse vårt innhold, analyserer vi besøksstatistikken på Tdoc.no med Google Analytics, som bl.a. er basert på din IP adresse, men IP adressen blir ikke koblet mot personopplysninger som navn.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Når du bruker nettstedet vårt, vil du kunne legge merke til innhold som er levert av et annet selskap enn oss. Hvis du “deler” med venner / kolleger på sosiale medier, f.eks. Facebook og Twitter, vil du kunne få tilsendt informasjonskapsler fra disse sosiale nettverkene. Vi har ikke tilgang til og kan ikke kontrollere informasjonskapsler som brukes av disse selskapene eller av tredjepartsnettsteder. Vi foreslår at du går inn på nettsteder til tredjepart for å finne opplysninger om deres informasjonskapsler og hvordan de kan håndteres.

Vi vil aldri selge, gi bort, eller på annen måte formidle til tredjepart, personopplysninger som epostadresse, navn, adresse, telefonnr for andre formål enn de som er oppgitt her nedenfor.

Vi kan dele din personlige informasjon i følgende situasjoner:

Tjenestetilbydere: Vi kan dele din personlige informasjon med tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår, for å kontakte deg.

For virksomhetsoverføringer: Vi kan dele eller overføre din personlige informasjon i forbindelse med, eller under forhandlinger om, enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler, finansiering eller oppkjøp av hele eller deler av virksomheten vår til et annet selskap.

Med tilknyttede selskaper: Vi kan dele din informasjon med våre tilknyttede selskaper, i så fall vil vi kreve at disse tilknyttede selskapene overholder denne personvernerklæringen. Tilknyttede selskaper inkluderer vårt morselskap og alle andre datterselskaper, joint venture-partnere eller andre selskaper som vi kontrollerer eller som er under felles kontroll med oss.

Med forretningspartnere: Vi kan dele din informasjon med våre forretningspartnere for å tilby deg visse produkter, tjenester eller kampanjer.

Med andre brukere: når du deler personlig informasjon eller på annen måte samhandler i offentlige områder med andre brukere, kan slik informasjon bli sett av alle brukere og kan distribueres offentlig utenom.

Med ditt samtykke: Vi kan avsløre din personlige informasjon til andre formål med ditt samtykke.

Informasjon som samles inn ved bruk av app

Når du bruker applikasjonen vår, og for at vi skal tilby funksjonene i applikasjonen vår, kan vi samle inn, med din forhåndstillatelse:

• Informasjon om posisjonen din

• Bilder og annen informasjon fra enhetens kamera og fotobibliotek.

Vi bruker denne informasjonen til å tilby funksjoner i tjenesten vår, for å forbedre og tilpasse tjenesten. Informasjonen kan lastes opp til selskapets servere og/eller en tjenesteleverandørs server, eller den kan ganske enkelt lagres på enheten din. For at mobilappen skal kunne brukes, samler vi inn data fra TrackSys API-er som inkluderer e-post, fornavn, etternavn, telefonnummer, TrackSys-driver-ID og Tachgram-ID. Disse dataene lagres i TDoc-servere for at mobilappen skal fungere.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør. For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. Google Analytics lagrer enkelte statistikker koblet mot en bruker ID (men ikke knyttet direkte til ditt navn). Disse slettes automatisk etter 24mnd.

Utlevering av dine personlige data

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

a) Forretningstransaksjoner

Hvis selskapet er involvert i en fusjon, oppkjøp eller salg av eiendeler, kan dine personopplysninger bli overført. Vi vil varsle før dine personlige data overføres og blir underlagt en annen personvernerklæring.

b) Rettshåndhevelse

Under visse omstendigheter kan selskapet bli pålagt å avsløre dine personopplysninger hvis det er pålagt å gjøre det ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. en domstol eller et offentlig organ).

c) Andre lovkrav

Selskapet kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at en slik handling er nødvendig for å:

  • Overholde en juridisk forpliktelse

  • Beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til selskapet

  • Forhindre eller undersøke mulige forseelser i forbindelse med tjenesten

  • Beskytte den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller offentligheten

  • Beskytte mot juridisk ansvar

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon
Tdoc kan kontaktes via trond@snesrud.no eller ved å sende brev til 

Nii AS: (Org.nr: 917145547)
Vårveien 51
1182 Oslo
Norge

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi opprettholder fysiske, elektroniske og prosedyremessige sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger. Vi bruker for eksempel SSL-teknologi (“Secure Socket Layer”) for å kryptere kredittkortopplysninger når du besøker hjemmesiden vår. Alle sikkerhetssystemer driftes av vår domene leverandør (Pro ISP) som skanner tdoc.no for virus, malware og har et sanntids angrepsskjold.

Sikkerheten til dine personopplysninger er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet.

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved datalekkasjer vil vi så fort som mulig (senest innen 72 timer) informere alle som kan være berørt.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar ingen opplysninger fra tredjeparter.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Profiler på Tdoc.no opprettes med bakgrunn av hva slags informasjon brukeren velger å registrere utenom påkrevde felter satt av TDoc. Disse feltene benyttes også i chatskjema og/eller vårt kontaktskjema. Påkrevde felter ved registrering på Tdoc.no er:

Navn
E-post adresse
Tlf.nummer

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Du har rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, hvis du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no.